ODŠTEVAMO DO NOREGA FINALA

Golica TV poskrbi za to, da vsak dober narodnozabavni ansambel dobi priložnost, da se predstavi širnemu občinstvu. V oddaji Glasbeni skavt smo iskali tiste ansamble, ki se šele uveljavljajo in potrebujejo le še nekaj vzpodbude na poti do popolnega uspeha. V Sloveniji je takšnih ogromno, a v finalni oddaji bo le eden tisti, ki bo dobil naziv zmagovalca. Prizorišče finalne oddaje je že skorajda pripravljeno. 

Vodenje oddaje je prevzela Rebeka Dremelj, ki je vedno brez dlake na jeziku, predvsem pa dobre volje in polna optimizma. Prevozila je celo Slovenijo in poiskala ansamble, ki imajo le še nekaj dni časa, da si priborijo res lepo nagrado. Najboljši bo pri založbi Zlati zvoki izdal samostojni album, z odlično ekipo televizije Golica pa posnel nič manj kot šest videospotov, za nameček pa dobil še vso medijsko podporo.

Najprej so vsi sodelujoči morali prepričati strokovno žirijo, brez tega vstop v drugi krog ni bil mogoč. Komisija je sestavljena iz znanih imen: Anže Zavrl, Vera Šolinc in Vinko Šimek. V drugem krogu tekmovanja in oddaj o polfinalistih odločajo gledalci, ki glasujejo za svojega favorita.

V finalu bodo nastopili naslednji izvajalci domače glasbe: Upanje, Trio Utrip, Murni, Razpon, Me tri do polnoči, Lun’ca in Divja kri.

V finalni oddaji, ki si jo boste lahko ogledali neposredno 15. januarja na TV Golica bo žirija med polfinalisti izbrala dva finalista, nato pa bodo zmagovalca določili samo gledalci!

Mi že komaj čakamo!